Ziua Ușilor Deschise &
Workshop pentru copii 5-14 ani
Vom povesti despre academie și profesori, vom vorbi despre importanța IT, beneficiile învățării IT încă din copilărie, vom arăta exemple de proiecte ale absolvenților noștri. Vom răspunde la întrebările voastre, vom alege împreună tematicile interesante pentru copilul dvs. și vă vom înscrie la tabăra potrivită, în condiții favorabile.
str. 13 Decembrie Bl 4 parter
18, 19, 21 iulie
Datele evenimentului variază în funcție de categoria de vârstă a copiilor
La Ziua Ușilor Deschise
  • Părinții vor afla despre rolul domeniului IT în lumea noastră contemporană și cum poate influența viitorul educațional al copiilor lor.
  • Veți descoperi avantajele pe care le aduce studiul IT încă de la o vârstă mică, cum ar fi dezvoltarea abilităților cognitive, creativitatea și gândirea logică.
  • Veți avea oportunitatea să vedeți proiectele de succes create de către elevii noștri, care demonstrează talentul și creativitatea acestora în domeniul IT.
  • În timp ce părinții se bucură de prezentări, copiii vor avea șansa de a efectua primul lor proiect IT, căpătând o experiență practică în lumea tehnologiei și programării.
  • Participanții vor avea oportunitatea de a câștiga premii surpriză, inclusiv o reducere de 20% la tabăra de vară pentru rezervări făcute în cadrul evenimentului.
  • Veți avea șansa de câștiga PREMIUL CEL MARE: o tură de tabără GRATUITĂ pentru un copil norocos!
De ce
11
FILIALE
10 600
COPII, CARE ȘI-AU SCHIMBAT VIZIUNEA FAȚĂ DE GADGETURI
101
OAMENI ÎN ECHIPĂ
64
PROGRAME DE AUTOR BAZATE PE METODE INTERNAȚIONALE
La impact A&C, copiii sunt înconjurați de o atmosferă plină de viață și pasiune, care îi motivează să-și exploreze creativitatea și interesul pentru domeniul IT.
Înregistrează-te
Intrare Liberă.
Disponibilitatea locurilor este limitată
Selectați data
Datele evenimentului variază în funcție de categoria de vârstă a copiilor!