10 motive de a-ți aduce copilul la cursuri de IT

Potrivit statisticii, copiii contemporani petrec timpul la telefon, tablete și calculator în medie 4 ore pe zi. De ce să nu petreacă acest timp cu adevărat util și interesant?

Echipa impact A&C a evidențiat 10 motive, de ce copilul ar trebui să învețe să programeze:

1. Abilitatea de a programa - este abilitatea viitorului, fără de care este imposibil să mergi intr-un pas cu timpul.

2. Spre deosebire de lecțiile de informatică de la școală, programele de studii ale copiilor se desfășoară sistematic, aprofundat. Acesta vizează stabilirea și rezolvarea problemelor și nu doar studiul plictisitor ale limbajelor de programare.

3. Copiii sunt ușor de învățat: arta programării nu este mai dificilă pentru ei decât învățarea unei limbi străine.

4. Stăpânirea bazei programării și îmbunătățirea cunoștințelor în acest domeniu contribuie la dezvoltarea gândirii logice și a celei critice.

5. Copiii care studiază programarea au mai mult succes la școală. Ei au o viziune largă și un nivel intelectual mai înalt.

6. Studiile în grupuri mici, împreună cu oameni care gândesc asemănător și au aceleași idei, insuflă abilități de lucru în echipă.

7. Studiind programarea și lucrând asupra propriilor proiecte, deschide noi oportunități pentru copii ca să se exprime și să fie creativi.

8. Competențele utile și contemporane vor permite copilului să se simtă un inovator, un participant și creator activ, nu doar un simplu consumator pasiv.

9. Toți profesorii academiei - sunt specialiști în domeniul IT având practică la companiile mari de IT. Ei vor ajuta copilul să-și dezvolte potențialul, îl vor învăța să nu-i fie frică să genereze idei și să le pună în aplicare.

10. La orele de programare, copilul învață elementele de bază ale celei mai promițătoare și cele mai căutate profesii în domeniul IT. Aceasta este cheia unei cariere de succes în viitor.

Iată de ce e atât de important ca copilul să învețe a programa cât mai devreme. Cursurile la Academia IT impact A&C sunt pentru copii de la 5 până la 17 ani și cuprind cele mai interesante, importante și actuale direcții ale domeniului IT.
+40731 313 448
piatraneamt@impactacademiesro.com